dilluns, 25 de juny del 2012

ULLERES FUTURISTES

Us avanço un altre dels aspectes tractats durant el curs de màrqueting de què us parlava l'altre dia. El punt final de les jornades va acabar deixant la porta oberta a l'evolució de la web 3.0, és a dir, la relacionada amb les aplicacions mòbils.

I és que es veu que d'aquí a poc anirem tots amb ulleres i veurem el món com ens proposen els grans gegants tecnològics com Nokia o Google. (Si premeu aquí, podreu veure la proposta del primer i, si ho feu aquí, la del segon.)

La veritat és que fa una mica de por, perquè suposarà estar tot el día localitzable, no només per als de casa, sinó per a les empreses que controlin tot això. Si realment tot va per aquí, serà un canvi decisiu en la nostra manera de viure. I no sé si m'agradarà... ¿I a vosaltres?

2 comentaris:

  1. Ara ja ens poden localitzar sempre que vulguin. Amb els telèfons que tenim, que ja van tots amb GPS, poden saber on som en tot moment...

    ResponElimina
  2. Sí, martachka, tens tota la raó.

    Però trobo que això del GPS és el primer pas. Es veu que amb les ulleres podràs comprar al súper, reservar lloc en un restaurant, demanar hora al metge, trucar per telèfon, planificar viatges... De forma que, a més de saber on et trobes en temps real, amb un simple "clic" al perfil del teu número de telèfon o servidor, sabran toooooot el que fas cada dia! (Pot donar per a una novel·la de ciència ficció!)

    ResponElimina